Het jonge Nederlandse woonmerk By-Boo uit Barneveld is pas in 2013 begonnen, maar maakte direct en vliegende start. Sindsdien hebben al veel consumenten de weg naar hun leuke producten gevonden. Met hun ruime collectie haken ze in op de nieuwste woontrends en weten ze aan ieder product van hun hand toch ook hun eigen signatuur af te geven.

In welk interieur de meubels en woonaccessoires het beste passen is knap lastig te zeggen. Hun ontwerpen laten zich echt niet gemakkelijk in een specifieke stijl of categorie plaatsen. Een ding is zeker By-Boo heeft alle items in hun aanbod zitten om jou en mijn interieur een flinke boost te kunnen geven. Van hippe vloerkleden voor in je woon- of slaapkamer tot robuuste lampen voer boven de eethoek, By-Boo heeft het! Ga je, net als ik, voor een stoere industriële inrichting of zoek je juist items met een knipoog naar het verleden? Waar je ook voor kiest, je zit bij dit merk altijd goed. Overigens zijn al de losse items prima te combineren met elk bedenkbaren stijl. Durf de stijlen te mixen en ga gewoon voor die items die jouw persoonlijk het meest aanspreken.

Het is jouw huis en jij moet je er prettig bij voelen. Naast de moderne, industriële en zelfs vintageachtige accessoires, waarmee je in een hand omdraai iedere kamer kan veranderen in een compleet nieuwe look, heeft By-Boo tevens een fantastisch leuk aanbod meubels. In deze unieke ontwerpen tafels, stoelen en kasten is er opvallend veel gebruik gemaakt van houtaccenten en metaal.

Neem bijvoorbeeld de Fauteuil Alpha, strak en stoer door de meetalenleuningen en toch met een retrolook. Een knappe combinatie van een strak design en een stoffenbekleding. Voorlopig ben ik nog niet uitgekeken! Ook benieuwd naar al het moois van By-Boo neem dan eens een kijkje op de website!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *